KA anlæg & service ApS
Når haven skal være en nydelse

KA anlæg & service ApS


KA anlæg & service er en kvalitetsbevidst virksomhed, der sætter jeres ønsker i højsædet. Mine løsninger altid baseret på, hvordan naturen arbejder, så løsningerne kan leve op til jeres forventninger i mange år.

KA anlæg & service har fokus på forventningsafstemning og løbende kommunikation før, under og efter levering af opgaver for at sikre, at jeg leverer arbejde af højeste kvalitet til jeres tilfredshed.

KA anlæg & service lægger vægt på løsninger, der er langsigtede og nemme at vedligeholde. Det gælder for nyanlæg og for vedligeholdelsesplaner til haver, parker og grundejerforeninger.

KA anlæg & service mener, at de grønne områder skal være en nydelse for jer. Jeg har igennem mange år opbygget samarbejde med kvalitetsbevidste partnere, som er med til at sikre, at jeg kan levere høj kvalitet til aftalt tid og pris.Om Ejeren


Kim har siden 12-års-alderen arbejdet ude i naturen - med et smut ind i detailbranchen, hvor han fik en lederuddannelse. Her erkendte han, at han havde behov for at være i kontakt med naturen, og startede KA anlæg & service i 2000. Grundlaget for hans naturforståelse er skabt i hans ungdomsarbejde på en planteskole, hans uddannelse i landbruget og ikke mindst i arbejdet som anlægsgartner.

Kim drømte om at blive skovridder, men måtte finde en anden vej til naturen. Han har altid iagttaget og haft en dyb interesse for naturen. I sin stræben efter at forstå naturens cyklusser, og hvordan flora og fauna samarbejder for at skabe en mangfoldig natur under givne livsbetingelser, har Kim udviklet en dyb forståelse for samspillet i naturen.

Kim har fokus på at skabe løsninger, som passer til haveejeren og bygger på naturens præmisser. En smuk have kræver daglig indsats. For de fleste villahaver kan arbejdet i sæsonen klares på ca. 1/2 time dagligt.

Kim ønsker at skabe haver, som afstresser og giver ro, og hvor tiden i haven bruges på nydelse og bevidst nærvær. Det er grunden til, at han tilbyder havecoaching og stresscoaching.

Kim Achen
Anlægsgartner og ejer